Ik kom uit een heel andere wereld: de corporate sales wereld. Grappig genoeg werkt juist mijn commerciële achtergrond bij GGZ inGeest heel goed. Ik ben een goede netwerker. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden, zowel intern als extern. Als contractmanager ben ik verantwoordelijk voor de naleving van alle afspraken die contractueel gemaakt zijn. Klinkt helemaal niet naar geestelijke gezondheidszorg. Toch draag ik eraan bij en daarom vind ik mijn werk hier zo mooi. 



Zo ben ik bezig met de IPS-coaches van GGZ inGeest. IPS staat voor Individuele Plaatsing en Steun. Het is een methode om mensen met ernstige psychische problemen te helpen bij het vinden en houden van betaald werk. Ik koppel bedrijven waar wij contracten mee hebben voor bepaalde diensten aan onze coaches en help er zo indirect aan mee dat cliënten een leuke baan vinden en hopelijk een nieuwe toekomst kunnen gaan opbouwen. Daar ben ik trots op. 



Ik wil mensen door mijn enthousiasme motiveren om een stapje verder te gaan dan normaal. Ik zou willen dat alle cliënten en medewerkers zin hebben om de dag te beginnen en elke dag de beste versie van hunzelf kunnen zijn. Dat alle angst en negativiteit omgezet wordt in positiviteit en mensen kunnen groeien naar de persoon die ze willen zijn. Klinkt dat soft voor iemand uit de corporate sales wereld? Onzin, het is een heel duidelijk doel. En ik werk er iedere dag aan mee.



- Tamara, contractmanager

Wat denk jij?

Deel jouw mening, jouw kijk, jouw unieke standpunt.

Upload hier jouw verhaal