Hoe kun en wil jij bijdragen aan de beweging die GGZ inGeest heeft ingezet?

GGZ inGeest heeft een beweging ingezet om te zorgen dat de specialistische ggz beschikbaar blijft voor mensen die het echt nodig hebben. Daarbij focussen we op de behandeling van complexe psychische problemen en versterken we de samenwerking met andere zorg- en hulpverleners. Maar wat houdt dat in voor jou, jouw werk, de cliënten? Hoe gaan we deze beweging in de praktijk vormgeven? Het project ‘Andere Gezichten’ is jouw kans om hierover mee te praten.We horen graag wat jij denkt.

Je kunt je verhaal schrijven aan de hand van de vragen die je vindt via het uploadformulier hieronder. Maar dat hoeft niet, je mag ook op een verhaal van iemand anders reageren. Je tekst mag zo kort en zo lang zijn als je zelf wilt. Ieder verhaal wordt minimaal geredigeerd. Dat wil zeggen: mocht je een foutje maken, dan halen we dat eruit. En we zetten een aansprekende kop boven het verhaal. Mochten we meer aan je verhaal willen veranderen, dan nemen we contact met je op.Vragen die je als startpunt voor je verhaal kunt gebruiken

  • GGZ inGeest wil voortbouwen op waar we goed in zijn: het behandelen van complexe psychische klachten  Waar ben jij goed in binnen jouw werk? Geef eens een voorbeeld?  
  • GGZ inGeest gaat de samenwerking met partners in andere domeinen versterken.   Hoe kan jij vanuit waar jij goed in bent een impuls geven aan de samenwerking met partners? Hoe zie je dat praktisch voor je? 
  • Samen werken we vanuit een bredere blik op mentale gezondheid, waarin het doel van de cliënt centraal staat: naar vermogen meedoen in de samenleving.   Waarmee zou jij – in een wereld waar alles kan – het doel van de client dichterbij willen brengen? Alles mag, gebruik je fantasie. Schrijf in de ik-vorm en maak het verhaal/voorbeeld zo concreet mogelijk: waar ben je, hoe zit je erbij, wat zie je, wat doe je? Houd verder voor ogen dat we een toekomstgericht verhaal willen maken: zo gaan we het doen bij GGZ inGeest.Uploadformulier

Via onderstaande formulier kun je je verhaal uploaden. Daarbij vragen we je een foto van jezelf bij te voegen. Liefst een medium shot (hoofd en stukje van de borst) tegen een effen achtergrond. Je mag deze gewoon met je telefoon maken. Maak en stuur hem wel in de hoogst mogelijke resolutie. En wil je liever zonder foto op het verhalenplatform, dan is dat ook goed.