Ik begon in 2004 te werken bij GGZ inGeest als restaurantmedewerker in de kantine voor cliënten en personeel. Nadat het restaurant dicht ging, ben ik kort gaan werken bij de huishouding. Ondertussen kwam een vacature vrij als helpende/ondersteuning bij de verpleging. Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Ik vind het ontzettend leuk om met onze cliënten te werken. En daarom besloot ik om een opleiding te gaan volgen.



Ik werk op Westerpoort 2 en ben altijd bereid om voor mijn cliënten te zorgen. Mijn mede-collega's vinden mij streng, maar rechtvaardig tegenover de cliënten. Ik ben iemand die zich erg houdt aan de afspraken rondom onze cliënten, omdat ik het beste voor hen wil. Ik kan erg emotioneel reageren tijdens vergaderingen of besprekingen, als ik moet opkomen voor de cliënten. Dan kan ik de stem zijn voor cliënten die niet voor zichzelf kunnen opkomen. De cliënt centraal stellen, vind ik heel belangrijk.



Bij GGZ inGeest krijg ik volop kansen om me verder te ontwikkelen als medewerker. Ik ben dan ook van plan om hier mijn pensioen te halen. Het werk en de cliënten zijn veel te leuk. Van cliënten hoor ik dat ik een power woman ben: positief, streng, maar wel met de beste bedoelingen.



- Diane, persoonlijk begeleider



Wat denk jij?

Deel jouw mening, jouw kijk, jouw unieke standpunt.

Upload hier jouw verhaal